Selecteer een pagina

Over Mooi FM

Wat wij doen & Wie wij zijn

Mooi FM is een Nederlandstalige radio station dat nu nog alleen te beluisteren is via internet – wij proberen op korte termijn een etherfrequenties te bemachtigen, uiteraard met DAB licentie.

In 2017 is mooi FM gestart als non-stop station opgericht omdat een groeiend aantal Nederlandse burgers zich niet thuis voelde in het gesloten politiek en religieus publieke bestel. De stichter van de Mooi FM Leo Rutten bedacht de naam richt zich op het totale Nederlandse publiek. Op het gebied van Nederlandstalige en volkse muziek. Het platform bestaat uit een digitaal radiostation, een app.

Mooi FM besteedt voornamelijk aandacht aan Nederlandse artiesten die actief zijn op het gebied van Nederlandstalige muziek en houdt het cultureel erfgoed in stand door muziek van 40 jaar oud aan te bieden op zijn website. Het platform is de plek voor Nederlandse muziekliefhebbers en brengt fans en artiesten dichter bij elkaar.

Visie van Mooi FM

Mooi FM heeft als doel om zoveel mogelijk Nederlandstalige muziekliefhebbers aan haar, en daardoor aan Mooi FM, te binden. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld via de participatie bij prijsvragen en acties. Met een groot, publiekelijk draagvlak creëert Mooi FM,  haar bestaansrecht.

Vanaf 30 april a.s. zal MOOI FM overstappen van non-stop station naar een presentatie station op het moment worden er nog gespreken gevoerd met diverse Dj’s die onze nieuwe team komen versterken. In het begin van de presentatie station zullen niet alle uren ingevuld zijn met dj’s en zal dat opgelost worden met non-stop muziek. Daarnaast heeft Mooi FM als missie om een belangrijk en populair onderdeel van de Nederlandstalige volkscultuur, namelijk Nederlandstalige muziek, uit te lichten, te archiveren en te promoten.

Ik wens u veel luister genot bij Mooi FM.

Leo Rutten
Stations Manager Mooi FM

Contact opnemen

Ideeën voor een programma? Een verzoeknummer? Of gewoon een vraag? Gebruik het contactformulier en Mooi FM neemt zo snel mogelijk contact met je op.