Selecteer een pagina

Adverteren bij MOOI FM

Radio is een belangrijke pijler voor adverterend Nederland

Radio is een effectief reclamemedium. Maar liefst 92% van alle Nederlanders luistert iedere week naar de radio. Qua mediatijdbesteding staat radio overdag op eenzame hoogte en toch is radio heel selectief. Radio is en blijft hierdoor een belangrijke pijler voor adverterend Nederland.

Mooi FM voegt waarde toe

Door middel van een radiocampagne op MOOI FM kunt u uw boodschap bij uw doelgroep onder de aandacht brengen. Het doel kan gericht zijn op het vergroten van uw naamsbekendheid, het veroveren van nieuwe markten of om uw merkimago te versterken.

MOOI FM biedt aantrekkelijke mogelijkheden die een hoog bereik garanderen en u in staat stellen om uw gehele doelgroep te bereiken. Door te adverteren op MOOI FM bereikt u luisteraars die interesse hebben in producten en diensten uit de eigen regio. Het resultaat van de radiocampagne is vele malen groter. Hierdoor is het aantrekkelijk voor regionale ondernemers om te adverteren op MOOI FM.

Vraag vrijblijvend offerte aan

U mag ons direct bellen via 024 66 900 30. U mag een e-mail sturen naar verkoop@mooifm.nl. Of u gebruikt het contactformulier.

In alle gevallen heeft u snel contact met Mooi FM.